AlbPlusTV – OFERTAT

AlbPlusTV ju sjellë ofertat më të përshtatshme për secilin ambient me çmimet më te volitshme. Varësisht nga ofertat tona klientët tanë kanë mundësi në përfitimin e shumë sherbimeve shtesë.

PAKETA 3 MUJORE

+1 Muaj Falas
54,00 CHF Paketa 3 Mujore + 1 Muaj Falas
500+ Kanale
Mbi 150 Kanale shqip
100 Kanale në gj.gjermane
Kanale Sportive
1000 filma VOD
Aktivizimi GRATIS!
Reseiveri 4K HD GRATIS (në shërbim)
Pa obligime kontraktuale

PAKETA 6 MUJORE

+1 Muaj Falas
108.00 CHF Paketat 6 Mujore + 1 Muaj Falas
500+ Kanale
Mbi 150 Kanale shqip
100 Kanale në gj.gjermane
Kanale Sportive
1000 filma VOD
Aktivizimi GRATIS!
Reseiveri 4K HD GRATIS (në shërbim)
Pa obligime kontraktuale

AlbPlusTV – Jeto shqip!

Platformë e përshtatshme në systemin IOS, Android dhe Smart TV.