Porosit tani!

Për të kompletuar porosinë tuaj, ju lutem plotësoni të gjitha fushat e mëposhtme


Paketat 3 Mujore + 1 Muaj Falas (54,00 CHF)


Paketat 6 Mujore + 1 Muaj Falas (108.00 CHF)

Sqarim: Informacionet tuaja do të mbahen konfidenciale dhe do të përdoren vetëm për kompletimin e porosisë
dhe komunikimit te mëtutjeshëm mes kompanisë tonë dhe ju si klientë!

AlbPlusTV – Jeto shqip!

Platformë e përshtatshme për IOS, Android dhe Smart TV

KONTAKTI

NA TELEFONONI

NA VIZITONI

AlbPlusTV
Neugutstrasse 66
CH – 8600 Dübendorf

NA SHKRUANI