AlbPlusTV – Jeto shqip!

AlbPlusTV përfaqëson një ekip specialistësh që ofrojnë shërbime televizive IPTV. Ne sjellim eksperiencat dhe avancimet teknologjike, përmes qasjes me internet ne ofrojmë llojë-llojshmëri të kanaleve televizive, radio, filma VOD , sport etj.

AlbPlusTV u themelua në bazë të një parimi të vetëm që i cili është rritja e nivelit të përsosmërisë në industrinë e televizionit. Misioni ynë është t’u ofrojmë klientëve tanë një platformë efikase, kosto-efektive dhe të lehtë për t’u përdorur nga të cilat mund të qasen me filmat dhe emisionet e tyre të preferuara televizive kudo, të mundësuara edhe me përdorimin e paisjeve tjera komunikuese (iPhone, Android dhe Smart TV) , jo vetëm të kufizohet në një televizion standard. Përparësia që u ofrojmë klientëve tanë, është një përvojë që ofron shikim televiziv me kualitet shumë të lartë.

*AlbPlusTV nuk mbanë përgjegjësi për materialin dhe programin që mundësohet përmes palëve të treta.

AlbPlusTV – Objektivi ynë

Kur në kohën që ne jetojmë teknologjia na ofron mundësi të ndryshme dhe ndryshimet e sajë janë qështje sekondi, sfida jonë më e madhe është të qenit të besueshëm dhe sa më fleksibil.

Stafi ynë i përbërë nga ekspertët e teknologjisë dhe Marketingut përkujdesen qe platforma jonë të jetë gjithmonë në plan të parë dhe të jetë shumë e pasur me material. Me më shumë se 500 kanale televizive nga vendi dhe jashtë ju do të keni qasje në informacione dhe kanale shumë të rëndësishme, do të keni qasje në filmat më të ri nga kinematografia botërore, muzikë nga të gjitha zhanret, emisione që trajtojnë tematika të ndryshme, emisione sportive nga të gjitha fushat, hapësira argëtuese për familjen tuaj, programe edukative për fëmijët tuaj dhe gjithçka tjeter.

Qasja në platformë është shumë praktike, gjithçka që ju nevojitet është qasje në internet 2Mbit/s (nuk ka nevojë për marrës analog apo antena klasike).

Ja vlenë të bashkëpunoni me ne pasi që ne kualitetit i japim rëndësi të veqantë!

500+ Kanale

Me mbi 500 kanale televizive anë e mbanë botës. Televizion juaj do të jetë më i pasur me kualitet dhe përmbajtje të përshtatshme per të gjitha ambientet dhe moshat.

Mbeshtjetje

Keni telashe? Mos u brengos! Stafi ynë i përbërë nga ekspertët ne fushat e teknologjisë, do e shëndrrojnë cdo sfidë qe ju mund ta keni në një zgjidhje të menjëhershme.

Përmbajtje HD

Ofroj vetes tuaj mundësi që të përcjellni momentet tuaja të preferuara me pamje High Definition. Krijo ndjesinë e një pamje realistike gjatë filmit, emisionit apo sportit tuaj të preferuar .

Na shkruani për pyetje shtesë!

Pyetjet e shpeshta

Çka është IPTV?

Internet Protocol Television (IPTV) është transmetim i përmbajtjes televizive duke përdorur sinjalin e bazuar në logjikën e Internet Protocol (IP), në vend të marrësit tokesorë, sinjalit satelitorë apo kabllos së televizionit.

Çfarë pajisje nevojiten për instalimin e AlbPlusTV-së?

Për instalimin e AlbPlus TV paketës nevojitet Android box, si dhe qasje në internet, pa marrës tradicional apo kabllo shtesë.

Sa kanale shqiptare i përmban pako e AlbPlusTV-së?

Platforma jonë i përmban mbi 200 kanale në gjuhën shqipe, nga të gjitha trevat shqiptare, duke filluar nga kanalet lokale deri në ato nacionale.

Si mundem të përcjellë serialet e mija të preferuara nga telefoni?

E gjithë platforma të cilën e keni në televizionin tuaj do të jetë e pranueshme për cfarëdo paisje tjetër elektronike që ju përdorni.

Çka përfshihet në të gjitha Eventet Sportive ndërkombtarë në AlbPlus TV?

AlbPlusTV përmes platformës në Android ju ofron të gjitha llojet Eventet më të rëndësishme sportive nga të gjitha Kontinentet.