KANALET MË TË SHIKUARA, LOKALE DHE NDËRKOMBËTARE

Një nivel tjetër i platformës televizive tani është në duart tuaja. Me shërbimet interaktive të AlbPlusTV ju mund të gëzoni një gamë të gjërë të kanaleve lokale
dhe ndërkombëtare, filmave VOD, sport, muzikë e shumë mundësi tjera.

AlbPlusTV ju ofron të gjitha kanalet shqiptare dhe internacionale, me cilësi të lartë të zërit dhe fotografisë HD. Jemi përkujdesur që të sjellim të gjitha kanalet televizive lokale të trevave shqiptare si dhe ato nacionale.

 • Kanalet Lokale nga Shqipëria.
 • Kanalet Lokale nga Kosova.
 • Kanale Lokale nga Maqedonia, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës.

 • Me kualitet Full HD 4K, AlbPlusTV ju jep ndjesinë reale të filmit.
 • Kanalet më të njohura filmike.
 • Filma të zhanreve aksion, dramë, triller, seriale ndërkombetare etj.
 • Videotekë të gjërë të filmave VOD, që mund të shikoni kur të dëshironi
 • Për shikuesit e vegjël, kemi videotekë të larmishme të filmave të animuar.

Për të gjithë dashamirësit e sportit, ne jemi perkujdesur që të sjellim të gjitha Eventet të ndryshme Europiane dhe Botërore. Të përfshira janë të gjitha paketat më të njohura të cilat ofrojnë shërbime në Android dhe IPTV.

 • Përmes Dekoderit 4K ju mundeni të qaseni në shumë Applikacione që ju mundësonë të shiqoni Sport Live të të gjitha Ligave Kombëtare dhe Internacionale.
 • Dekoderi që ju e merrni në shërbim është i teknologjisë së fundit dhe ju mundëson që të shiqoni të gjitha Eventet Ligat Sportive me nje kualitet shumë stabil.

 • Kanale televizive me muzikë tradicionale shqiptare.
 • Kanale në shumë gjuhë të huaja.
 • Applikacione të shumta që ofrojnë qasje në Radiot më të njohura nacionale dhe ndërkombëtare.